Zeytinburnu Huzurevi

Zeytinburnu huzurevi, yaşlı bakımında deneyimli uzman ekibi ile her zaman yanınızda olmaya devam ediyor. Ayrıcalıklı hizmet kalitesi ile beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayan kurumumuz ile hem siz hem de yakınlarınız kendini daha güvende hissedecekler.

Huzurevleri, günümüz şartlarında çok daha modern şekilde tasarlanmış güvenliği en üst seviyede tutulmuş alanlardır. Bununla birlikte sosyal aktivite alanları, hasta bakımı, yaşlı bakımı gibi konularda en iyi şekilde hizmet sağlayan ekiplerle donatılan yaşlı bakımevleri, daha yaşanılır hale getirildiler. Bu nedenle eski “huzurevi” algısının kalmadığını söyleyebiliriz. Bu konuda Zeytinburnu huzurevi olarak elde ettiğimiz saygınlığımız sayesinde misafirlerimizin hizmetlerimizden memnun kaldıklarını söyleyebiliriz.

Bakırköy Huzurevi hakkında bilgi almak için tıklayın

Zeytinburnu Huzurevi Hizmetleri

Huzurevlerinde sunulan hizmetler, genel olarak klasik hizmetler olur. Konaklama hizmeti, sağlık hizmeti, hemşire hizmeti gibi geleneksel hizmetler sunulur. Ancak kurumumuz, bunları aşarak çok daha fazlasını sunan ve sunduğu hizmetleri ile misafirlerini memnun etmeyi başaran bir kurum haline gelmiştir. Misafirlerimize sunduğumuz hizmetlerimizden bazıları şunlardır;

  • Uzman hekim kontrolü ve takibi
  • Nöroloji ve dahiliye uzmanı
  • 24 saat hemşire
  • Sosyal hizmet uzmanı
  • Gerekli tedavi ve ilaç uygulamaları takibi gibi hizmetler ve sağlık hizmetlerinde beklenen diğer tüm ayrıcalıklı hizmetler.

Zeytinburnu huzurevi, kurulduğu günden bu yana misafirlerine müşteri gözüyle bakmadan aile sıcaklığında ortamın oluşmasını sağlamış ve bu yönüyle de hem misafirlerini hem de misafir yakınlarının güvenini kazanmayı başarmış bir adrestir.

Neden Zeytinburnu Huzurevi?

Yaşlı bakımevi seçerken birçok kritere dikkat edilmelidir. Ancak en önemlisi de bu hizmeti, “hizmet” amaçlı yapan bir kurum olmasına dikkat edilmelidir. Sunulan bazı hizmetlerin eksik kalması, yaşlılara karşı sıcak ve samimi davranılmaması gibi sorunlar, haber kanallarında da bazen kötü izlenimin oluşmasına neden olmaktadır. Biz, Zeytinburnu huzurevi olarak, bize gelen misafirlerimize “misafir” nazarı ile bakarak rahatlarının sağlanması için gerekli olan tüm imkanları sunuyoruz. Bu sayede çok daha rahat zaman geçirerek memnun kalıyorlar.

Güvenlik noktasında da son teknolojik sistemler kullanılarak misafirlerinin güvenliğini sağlayan kurumumuz, özellikle Alzheimer hastası yaşlıların güvenliğinin sağlanması konusunda gerek fiziki güvenlik gerekse de teknolojik güvenlik konusunda en iyi şekilde donatılmıştır. Bu sayede bizde misafir kalan yaşlılarımız, güven içinde alanlarımızı kullanarak günlerini daha keyifli şekilde geçirebiliyorlar.

Zeytinburnu Yaşlı Bakımevi Ayrıcalıkları

Ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanmak, özellikle kendi ihtiyaçlarını göremeyecek durumda olan yaşlı insanlar için önemlidir. Çünkü belirli bir yaştan sonra hastalıkların daha fazla kendini göstermesi, insanların ihtiyaçlarını tek başlarına karşılayamamaları gibi sorunlar, yaşam kalitesinin düşmesine neden olmaktadır. Zeytinburnu yaşlı bakımevi, ayrıcalıklı hizmet yönleri ile beklentilerin çok daha ötesinde hizmetler sağlayarak memnuniyetin yegane adresi olmayı başarıyor.

Huzurevi mi Arıyorusunuz?

Aradığınız huzurevini Sosyal Hizmet Uzmanlarımızın danışmanlığı ve referansı ile bulmak için arayın...

Zeytinburnu Yaşlı Bakımevi Fiyatları

Yaşlı bakımevi fiyatları, sunulan hizmetler, yerin konumu gibi birçok ayrıntı göz önünde bulundurularak belirlenmektedir. Zeytinburnu yaşlı bakımevi fiyatları konusunda da çevrenin en uygun fiyatlarını sunan kurumumuz, her anlamda memnun kalmanızı sağlayan çözümleri ile dilediğiniz her zaman yanınızdadır.

Zeytinburnu huzurevi fiyat bilgisi almak ve yakınlarınızı güven içinde bize emanet etmek için çağrı merkezi iletişim bilgilerimizden ulaşarak ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

Bahçelievler Huzurevi hakkında bilgi almak için tıklayın

Benzer Paylaşımlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hemen Ara